Vládní transformační program. Z Memoranda rozvojové politiky.
Charakteristika Memoranda rozvojovej politiky vlády ČSFR zaslaného Svetovej banke. Výber niektorých zaujímavých a menej známych pasáži tohto dokumentu. Stabilizačná politika. Fiškálna a menová politika. Štruktúrne a inštitucionálne reformy (daňová politika, cenová liberalizácia, privatizácia a energetická politika).