Závazná osnova pro vypracování privatizačního projektu.
Jednotlivé kroky privatizačného projektu. Zásady spracovania privatizačného projektu: Vymedzenie majetku určeného k privatizácii, určenie reštitučného nároku oprávnených osôb vzťahujúceho sa k majetku privatizovanému podľa projektu, vymedzenie častí majetku nepoužíteľných pre podnikanie a častí, ktoré navrhujú k privatizácii formou verejnej dražby a vytvorenie samostatne privatizovaných jednotiek. Formuláre potrebné k privatizácii.