Druckerová nová teorie tovární výroby. - Jirásek, J.
Nová teória továrenskej výroby predstaviteľa moderného managementu P. Druckera: štatistická kontrola akosti, nové účtovníctvo, modulový spôsob a systémový spôsob a systémový prístup. Myšlienky štatistickej kontroly akosti znovu ožívajú v súčasnej továrenskej výrobe. Akosť ako stále vzostupný proces. Opretie výroby o účtovníctvo.