SAIA na trhu programovatelných automatů.
Význam programovateľných automatov, ich úlohy a činnosť. Výrobný program švajčiarskej firmy SAIA a analýza jej vývoja od roku 1920. Typy programovateľných automatov vyrábané firmou SAIA, technický popis ich funkcií a možností ich využitia v priemyselných oblastiach.