Producer services, trade and the social division of labour. - Goe, W.R
Teoretické a metodologické neurčitosti vo výskume služieb výrobcom. Teoretické hypotézy vzťahujúce sa k rastu služieb výrobcom. Úlohy jednotlivých sektorov služieb výrobcom v metropolitných územiach a faktory ovplyvňujúce rast odvetví služieb výrobcom v oblasti sev.vých. Ohia (USA). Zmeny v zamestnanosti a podiel týchto služieb na ostatných odvetviach ekonomiky.