<Das> GATT und die EG-Agrarpolitik: Versäumte Hausarbeiten. - Tangermann, S.
Dôsledky stroskotania Uruguajského kola GATTu pre ďalekosiahle zlepšenia v medzinárodnom obchode a v medzinárodných obchodných vzťahoch. Dva aspekty voľného medzinárodného agrárneho trhu. Reformný návrh agrárneho komisára a postoj krajín EHS.