<La> loi agricole américaine et la négociation du GATT. - Sicard, P.
Ochranársky agrárny americký zákon z r. 1985. Postavenie USA na rokovaniach GATT v Uruguaji. Reformné snahy republikánov o flexibilitu a o zrušenie subvencií farmárom. Odpor Kongresu. Dôsledky toho pre rokovania GATT. Rozpočtová flexibilita ako dvojznačné opatrenie. Potreba menej nákladnej rozpočtovej rovnováhy. (Economie et finances agricoles 1990, č. 257).