Strukturwirksame Förderung der Agrarfinanzierung in Entwicklungsländern. - Stockhausen, J.
Analýza financovania poľnohospodárstva a možnosti jeho podpory na príklade sudánskej Agrárnej banky. Nutnosť sprievodných inštitucionálnych a organizačných reforiem na uľahčenie prístupu k prostriedkom financovania. Stanovenie efektívnych úrokových sadzieb v závislosti od výšky úveru.