Zemel'naja reforma v SSSR i osnovnyje napravlenija ustojčivogo razvitija APK. - Nikonov, A.
História pozemkových reforiem v Rusku a ZSSR. Orientácia na rovnoprávnosť foriem vlastníctva v poľnohospodárstve. Príčiny pomalých zmien v poľnohospodárstve. Stabilný rozvoj APK. Organizácia a financovanie poľnohospodárskej vedy.