Od ztráty k zisku - poznatky rakouského zestátňeného průmyslu. - Pokorný, Z.
Nevyhnutnosť poznania teórie i praxe úspešného podnikania v trhovej ekonomike pre rozvoj čs. hospodárskych organizácií. Uvedenie niektorých skúseností rakúskeho zoštátneného priemyslu a náčrt základného scenára prechodu od stratového k ziskovému podniku. Charakteristika holdingového spôsobu riadenia.