Příspěvek k diskusi o problematice veřejného sektoru. - Brůnová, L.
Pokus o naznačenie rámca, v ktorom by bolo možné diskutovať o podobe a problémoch verejného sektora. Stručná charakteristika verejného sektora, jeho obsahu a rozsahu. Zameranie na problémy spojené so zabezpečovaním reprodukcie základných fondov tej časti verejného sektora, ktorá sa tradične začleňuje do terciárneho sektora. Problematika pôsobnosti orgánov štátnej správy a orgánov miestnej samosprávy pri reprodukcii základných fondov.