K prvním kroku realizace ekonomické reformy. - Bečvářová, Věra
Tvorba cien potravín pred cenovou liberalizáciou a škodlivé dopady umelého udržiavania nízkych cien. Faktory, ktoré viedli k rozkolísaniu nášho trhu potravín po uvoľnení cien. Dopad tvrdých reštriktívnych opatrení najmä vo sfére financií. Uplatnenie intervenčných nákupov vybraných produktov.