Mechanizm cenoobrazovanija v sisteme upravlenija NTP. - Kabankov, V.
Výsledky analýz veľkoobchodných cien novej produkcie. Výpočet limitnej a cenníkovej ceny. Miesto limitnej ceny v trhových podmienkach. Výpočet veľkoobchodnej ceny na dolnej hranici. Veľkosť prirážky vo vzťahu k efektívnosti. Typová škála prirážok k veľkoobchodným cenám.