Vlivy skrytého růstu cen v oblasti investiční výstavby a základních prostředků. - Johanovský, K.
Prehľad najnovších poznatkov o skrytom raste cenovej úrovne investícií a základných prostriedkov. Metóda výpočtu cenových indexov. Štatistické údaje o raste cenovej úrovne v ČSFR.