Vývoj cen v 1. čtvrtletí 1991.
Štatistické údaje o vývoji cien v ČSFR v 1. kvartáli 1991. Spotrebiteľské ceny a životné náklady, ceny vo výrobnej sfére, ceny stavebných prác a stavebných materiálov, ceny poľnohospodárskych výrobkov. Indexy rastu cien a životných nákladov v jednotlivých mesiacoch.