Vývoj indexů spotřebitelských cen a životních nákladů v roce 1990. - Kociánová, S.
Prehľad štatistických údajov o vývoji indexov spotrebiteľských cien a životných nákladov v roku 1991 podľa jednotlivých štvrťrokov v porovnaní s rovnakým obdobím predchádzajúceho roka podľa druhu tovarov, podľa sociálnych a príjmových skupín a podľa počtu detí.