Ako nás vidia. Západný marketing a východná Európa. - Oravec, Peter
Západný marketingový odborník hodnotí zmeny a vývoj vo východnej Európe z dvoch hľadísk: z hľadiska šancí a z hľadiska rizík. Pri spracúvaní východných trhov sa vychádza z určenia ich distribučných znakov. Názor na to, aká cenovo-politická stratégia sa bude používať. Problémy západnej marketingovej politiky na východných trhoch.