Formirovanije potrebitel'skogo rynka. - Bondarenko, V.
Vývoj na trhu spotrebných tovarov. Nerovnováha v raste peňažných prostriedkov a produkcie tovarov. Vplyv nových foriem hospodárenia (nájom, družstvá, konzorciá..) na rast množstva nekrytých peňazí. Úprava zdrojov financovania výroby. Prepojenie výroby a obchodu.