<La> compétitivité de l'économie allemande dans la perspective du Grand Marché. - Gerstenberger, W.
Postavenie nemeckého hospodárstva v ES. Dopad jednotného trhu na ekonomiku SRN. Konkurenčné postavenie nemeckých výrobcov. Sektor služieb. Postavenie SRN v inováciách, v komunikáciách, biologickej, genetickej a ekologickej technológii. (IFO-Schnelldienst 1990, 8.10.).