Marktreaktionsfunktionen mit Interaktionen zwischen Marketing-Instrumenten. - Hruschka, Harald
Reprodukovateľné interakčné efekty z hľadiska funkcií reakcie trhu. Operacionalizácia interakcií medzi nástrojmi marketingu. Interakcia medzi cenou marketingových nástrojov a reklamou. Reakcie elasticity a optimálnosti vybraných funkcií reakcií trhu (model lineárny, exponenciálny, logistický a model atraktívnosti). Interakcie elasticity na rozšírenie multiplikačných modelov. Empirický výskum za obdobie 35 mesiacov.