Perechod k rynku. Nekotoryje uroki opyta. - Starodubrovskij, V.
Logický postup k trhovému hospodárstvu: stabilizácia a stimulovanie dynamického rozvoja ekonomiky s následnou politikou vytvárania trhových vzťahov. Príklady rôznych alternatív stabilizácie ekonomiky a rozvoja trhu. Vzťah medzi prechodom na voľné ceny a bankovou politikou.