Warunki i cechy makrokonkurencyjnosci. - Zadorowa, H.
Makrokonkurenčnosť ako vlastnosť ekonomického systému. Konkurencia ako jav. Mikro- a makrokonkurenčnosť. Podmienenosť konkurencie na makroúrovni. Makrokonkurenčnosť v dynamickom poňatí na makroúrovni. Adaptačné schopnosti hospodárskeho systému. Inovačná schopnosť. Hospodárska expanzívnosť.