Leasing je jako pstruh. K mezinárodní konferenci firmy Euromoney. - Lock, V.
Beseda o leasingu - modernom prostriedku financovania. Zhodnotenie významu medzinárodnej konferencie o leasingu v Prahe. Využívanie leasingu v ČSFR. Bariéry jeho rozvoja. Dôležitosť právnej stránky leasingovej zmluvy. Zvyšovanie úlohy operatívneho leasingu. Opatrenia FMF smerujúce k vytvoreniu priaznivej klímy pre leasing. Možnosti vytvorenia asociácie leasingových spoločností v ČSFR.