Vers une Europe de la distribution? - Pierre, A.
Význam distribúcie v európskej ekonomike. Európa a spotreba. Súkromná spotreba a distribúcia. Počet skladov a obyvateľov. Počet supermarketov. Distribúcia v malopredaji. Rozdeľovanie potravín v malom. Distribučný sektor a rok 1993. Najdôležitejší distributéri EHS a ich obraty. (Banque Bruxelles Lambert 1990, september.).