Nebezpečí zvané insider trading. - Teryngel, J.
Novým pojmom v slovníku čs. ekonómov a právnikov je "insider trading", preklad ktorého by mohol byť "obchodovanie zasvätených" alebo "obchodovanie zvnútra". Pokus ukázať, aké nebezpečie môže znamenať pre čs. ekonomiku tento spôsob obchodovania a ako by mal na tento spôsob reagovať náš právny poriadok predovšetkým v oblasti sankčnej a v oblasti trestného práva.