Efektívnosť zahraničného obchodu a štruktúrna prestavba československého priemyslu. - Olšovský, J.
Kritériá efektívnosti zahraničného obchodu ako jeden z rozhodujúcich faktorov pre výber a orientáciu rozvojových programov. Význam ich uplatňovania v hutníctve, strojárstve a elektrotechnike ako základov výkonnosti a konkurenčnej schopnosti čs. ekonomiky. Účinnosť riadenia a motivácie hospodárskych organizácií na vyššej efektívnosti zahraničného obchodu. Stratégia programu štruktúrnych zmien v nosných odvetviach čs. priemyslu.