Evolución histórica de las relaciones comerciales entre América Latina y la CEE. - Lerman Alperstein, A.
Charakter vývoja vzťahov medzi Latinskou Amerikou a EHS od jeho založenia v r. 1957. Historické dovozy a vývozy krajín LA. Dopad uzatvorenia Rímskej dohody a vzniku EHS na vývoj vzťahov s LA. Charakter obchodných vzťahov 1958-1989. Význam uzatvorenia deklarácie z Buenos Aires v r. 1970. Charakter obchodných vzťahov po konflikte na Las Malvinas v r. 1982. Výhľady na 90. roky.