Lednová vyhláška FMZO: Přehled hlavních tezí.
Vyhláška FMZO z 17.1.1991 predstavuje krok k liberalizácii zahraničnoobchodnej činnosti. Mení a doplňuje vyhlášku FMZO o udeľovaní povolenia k zahraničnoobchodnej činnosti, o vykonávaní tejto činnosti bez registrácie alebo povolenia a vykonávaní zahraničnoobchodnej činnosti zahraničnými osobami. Najvýznamnejšie zmeny.