Novoje v pravovom regulirovanii vnešnetorgovych kontraktov. K prisojedineniju SSSR k konvencii OON o dogovorach meždunarodnoj kupli-prodaži tovarov. - Komarov, A.
Pripojenie ZSSR ku konvencii OSN (Viedenská konvencia 1980) o zmluvách v oblasti medzinárodného predaja a kúpy tovarov. Oblasť platnosti zmluvy. Povinnosti predávajúceho a kupujúceho. Termíny dodávok. Tvorba ceny. Následky neplnenia zmluvných podmienok. Náhrada strát.