Opcie v zahraničnom obchode. - Oravec, Peter
Prípady používania pojmu opcia v zahraničnoobchodnom styku v oblasti zabezpečenia kurzových rizík. Dohoda o menovo-opčných právach. Opcie na dobu platnosti. Menová opcia. Opcie pri leasingových zmluvách.