Zahraničně hospodářské vztahy a měnový kurz v procesu transformace ve východní Evropě. - Stankovský, J.
Význam zahraničného obchodu pre úspech hospodárskej reformy. Úloha platobnej bilancie v procese hospodárskeho rozvoja. Dôležitosť zavedenia konvertibility a jednotného menového kurzu pre spojenie domáceho a zahraničného prostredia. Otázky určenia menového kurzu. Význam využívania výhod obchodu s Východom.