Quantifying the economic effects of nontariff barriers: the case of UK footwear. - Winters, L.A
Chovanie britských výrobcov obuvi a pohyb cien obuvi v dôsledku prijatých dobrovoľných obmedzení exportu obuvi Veľkou Britániou na základe Rímskej dohody. Dôsledky pre vývoz obuvi ďalšími producentami - Tchajwanom, Poľskom, Česko-slovenskom.