Why some developing nations lure more private investment.
Výťah z rozboru v referáte MMF z marca r. 1991. Vytipované trendy v investičnej politike zo zahraničia. Účinky monetárnej politiky na ekonomiku rozvojových krajín. Očakávania zmien na trhu devíz.