Capital market integration has benefits, but may have created new risks.
Rozbor poznatkov z práce uverejnenej v Occasional paper IMF č. 77 o dôsledkoch medzinárodného toku kapitálu. Trendy a determinanty toku medzinárodného kapitálu. Zahraničné investície a únik kapitálu.