<Le> Mexique et le plan Brady: le surendettement n'est pas une fatalité. - Destival, V.
Kríza zo zadlženia v Mexiku v r. 1982. Bradyho plán z r. 1990. Náklady na oživenie hospodárstva. Zníženie dlhu o 24 perc. Potreba financovať kritickú platobnú bilanciu v r. 1993-1994. Obnovenie investičnej kapacity verejného sektora, jeho zadlženie a nové bankové pôžičky. (Révue francaise d'économie 1990, č.4).