Pomůže nám zahraniční kapitál? - Tuček, M.
Formy, v ktorých sa môže do ČSFR investovať zahraničný kapitál: formou dlhodobých úverov, priamych strategických investícií, formou portfóliových investícií, nákupom nehnuteľností v ČSFR. Predpoklady urýchlenia príchodu zahraničného kapitálu. Príliv zahraničného kapitálu ako činiteľ zvyšovania výkonnosti čs. ekonomiky.