Skúsenosti z regulácie prílevu zahraničného kapitálu vo vybraných ázijských novoindustrializovaných krajinách. - Grofiková, I.
Prílev zahraničného kapitálu a jeho efektívna regulácia v krajinách ázijskej štvorky (Kórejská republika, Tchaj-Wan, Singapur a Hongkong). Pôsobenie nadnárodných spoločností a vedeckých, prípadne vedecko-priemyselných technologických parkov. Porovnanie možností čs. národohospodárskych komplexov a ázijskej štvorky z hľadiska regulácie tokov kapitálu.