Trojanskij kon' v Jevrope? Inostrannyj kapital v ekonomike Velikobritanii. - Gnatovskaja, N.
Skúmanie úlohy zahraničného kapitálu v ekonomike Veľkej Británie. Obchodné kruhy a vláda všestranne podporujú podnikateľskú aktivitu zahraničných firiem. Stimulácia prílevu zahraničného kapitálu je jednou z hlavných podmienok ekonomického rozmachu Veľkej Británie.