Les implications budgétaires de l'union monétaire. - Wyplosz, Ch
Menová únia ES, rozpočtová disciplína, obavy a efekty z nej. Čistý verejný dlh a primárne deficity v roku 1989. Princípy rozpočtového federalizmu. Verejné výdavky v krajinách OCDE v r. 1960 a 1987. Rozsah federálneho rozpočtu. (Observations et diagnostics économiques 1990, č.33.).