Comment choisir un régime de change? Le cas des petits pays industrialisés.
O výhodách a nevýhodách rozličných výmenných kurzov. Teoretické aspekty. Skúmanie krajín - Belgicko, Dánsko a Holandsko, severské štáty, Rakúsko a Švajčiarsko, Austrália, Nový Zéland a Veľká Británia. (Bulletin du FMI 1990, september.).