K novému devízovému zákonu. - Mojžišková, S.
Devízový zákon č. 528/1990 Zb. ako legislatívny základ vnútornej zameniteľnosti čs. koruny. Úloha a postavenie právnických osôb pri styku s devízami a s ŠBČS. Rad významných úľav a liberalizujúcich ustanovení v devízovom zákone. Možnosti a práva devízového cudzinca v styku s devízami v ČSFR.