Několik poznámek k novým devizovým předpisům. - Burian, J.
Právne úpravy a predpisy v ČSFR od 1.1.1990 upravujúce vzťahy právnických osôb v podnikateľskej činnosti. Devízový zákon a jeho tri základné povinnosti - ohlasovacia, transferová a ponuková povinnosť. Charakteristika podnikateľskej činnosti v oblasti stykov so zahraničím.