Zametki o knige "Kak sdelat' rubl' konvertirujemym"? - Ljubimcev, Ju
Kniha obsahuje 6 projektov dosiahnutia konvertibility rubľa, ktoré boli predložené a odmenené v medzinárodnom konkurze o najlepšiu prácu v tejto oblasti a to projekt G. Anulovej, K. Panova, F. Holtzmana (USA), S. Dzarasova, Ž. Kelena (MR) a K. Schaffena (SRN). Stručná charakteristika týchto projektov.