Korean Reunification: A Seoul perspective. - Kim, H.
Nový pohľad na problematiku zjednotenia Kórey v súvislosti so zmenami vo východnej Európe a najmä v postoji ZSSR k Južnej Kórei. Úvahy o metódach unifikácie Kórey. Návrhy (juho) Kórejskej Národnej spoločnosti na unifikáciu. Úvahy o koncepcii "unifikovaných Severo-Južných systémov".