Ministers to review world outlook in wake of Gulf crisis. - Rosen, G.R
Ministri z priemyselne vyspelých a rozvojových krajín sa stretnú na prejednanie problémov týkajúcich sa svetovej ekonomiky, MMF a Svetovej banky. Agenda výboru týkajúca sa aj ekonomiky rozvojových krajín a východnej Európy.