Vyhlídky světové ekonomiky. - Cooper, R.N
Dominantné tendencie, ktoré sa budú vo svetovej ekonomike presadzovať v priebehu budúcich 25 rokov. Päť až desať ročný výhľad v otázkach odstránenia nerovnováh platobných bilancií, vyriešenia problému zadlženosti rozvojových krajín a v otázkach peňažných a obchodných systémov. Možný vplyv dramatického vývoja vo východnej Európe na svetovú ekonomiku.