<La> CARICOM: un esfuerzo de integración entre la adversidad geográfica y el pasado colonial. - Loyola Campos, A.
Vývoj integrácie v rámci Karibského spoločenstva CARICOM združujúceho 13 krajín Malých Antíl (anglicky hovoriacej oblasti). Ekonomické aspekty spoločenstva CARICOM a vývoj od jeho založenia v r. 1973 - hlavné ekonomické ukazovatele. Vývoj celkových vývozov a intraregionálnych vývozov 1975-1988. Charakteristika a mechanizmy integrácie spoločného trhu CARICOM. Autonómne inštitúcie. Obchodná výmena v rámci CARICOM. Ostatné oblasti integrácie a spolupráce.