<La> cooperación internacional en Centroamérica. - Gonzáles Davison, F.
Charakter vývoja medzinárodnej ekonomickej spolupráce krajín Strednej Ameriky v 80. rokoch a výhľady na 90. roky. Očakávaná modifikácia a koordinácia rozvojovej pomoci a spolupráce. Charakter zmien v kooperačných rozvojových politikách. Nová medzinárodná dimenzia. Stredoamerická stratégia ekonomického rozvoja. Bilaterálna a multilaterálna spolupráca. Program OSN pre rozvoj. Špeciálny plán OSN na ekonomickú spoluprácu s krajinami Strednej Ameriky. Intraregionálna spolupráca.