Ot "bratstva" k partnerstvu. - Grinberg, R.
Zhodnotenie účinnosti vzájomnej súčinnosti socialistických krajín v spoločenstve RVHP od jej založenia do r. 1990. Prestavba ekonomík vo východoeurópskych krajinách vyžaduje vypracovať nový model vzájomnej spolupráce, voliť také formy a tempá dezintegrácie, ktoré by neviedli k destabilizácii jednotlivých ekonomík. Efektívna podpora krajín OMES (Organizácia medzinárodnej ekonomickej spolupráce) prispeje k stabilizácii v svetovom spoločenstve.