<The> path towards a unified Korean economy. - Kee, W.
Otázka možností porovnávania unifikácie kórejskej ekonomiky s Nemeckom. Porovnanie vývoja juho a severokórejskej ekonomiky - ekon. disparity medzi Severom a Juhom. Stagnácia severokórejskej ekonomiky v posledných rokoch ako dôsledok ekon. a polit. systému. Problematika unifikácie Nemecka - prechod na trhovú ekonomiku, náklady na unifikáciu, sociálne a psychologické konflikty. Porovnanie kórejskej a nemeckej situácie.